مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه برای پارک خودرو

منزل من در داخل یک کوچه ی بن بست قرار دارد، بدلیل نداشتن پارکینگ و عدم استفاده روزمره من خودروی خود را بمدت یک ماه مداوم داخل همان کوچه کنار دیوار مسجد پارک کرده ام،(مسیر رفت آمد خودرو ها و عابرین را اشغال نکرده ام)، از طرف یکی از همسایه ها که اتفاقا قبلا در آن محل پارک میکرده در ابتدا پیام هایی بصورت تذکر جهت برداشتن خودرو دادند ، من با توجه به اینکه ایشان پارکینگ دارند و من جای دیگری برای نگه داری خودرو ندارم ، ماشینم را جابجا نکردم، ایشان زباله بر روی ماشین من میریزند و ماشین من را دست کاری میکنند، من چه اقدام قانونی میتوانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

ابراهیم قربی

ابراهیم قربی :

سلام با توجه به بن بست بودند قاعدتا مشاعی فرض میشه ومیتوتبید دادخواست رفع مزاحمت اقامه کنید