مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام بنده 18 سال در ناجا خدمت کردم 10 سال پیش بازخریدم کردن جانباز هستم سوالاتم بشرح ذیل :
1- ناجا 9%بیمه برای پرسنل پرداخت میکند الان بخواهم در بیمه تامین اجتماعی ادامه بیمه بدم بایستی 21%ما به تفاوت پرداخت نمایم برای 18 سال سنوات 6میلیون پول داده ولی باید برای ادامه بیمه 16 ملیون یک جا پرداخت نمایم آیا میتوانم علیه سازمان شکایت کنم یا نه نحوه شکایت چجوری هست؟
2- بنده در راستای خدمت و انجام ماموریت شدیدا از سه نقطه بدنم از ستون فقرات و شکم و دست مورد اصابت تیر قرار گرفتم بعد از بازخرید شدنم هیچ گونه به جانبازی بنده اهمیت داده نشده از سوی سازمان در صورتی که بنده به سبب خدمتی مصدوم شده ام حتی سرداران مخاص و خدا دوست و امام دوست و مومن و مسلمان و از خدا بیخبرا دستور دادن هیچ گونه خدماتی به پرسنل رها شده انجام داده نشه آیا میتوانم شکایت کنم به چه نحوی؟
3-در سال 83 سردار محترم ق به بنده 10 میلیون تومان به سبب رشادت خدمتی و از جان گذشتگی دستور پرداخت دادن ولی متاسفانه سردار الف م گفت بودجه نداریم آیا میتوانم این مبلغ رو شکایت کنم؟ چجوری؟
باتشکر از زحمات جنابعالی مرسی دستبوستون هستم.

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود.1- اگر بیمه شما در زمان خدمتتان تأمین اجتماعی نبوده و اکنون بخواهید با این سازمان قرارداد ببندید باید مابه التفات را بر اساس تعرفه این سازمان پرداخت کنید. 2- باید با در دست داشتن مدارک و مستندات به بنیاد شهید مراجعه کنید. 3- خیر مربوط به زمان اشتغال شما بوده