مشاوره حقوقی رایگان - تقلیل ساعت کار کارمندان دارای فرزند معلول

با سلام و احترام در خصوص قانون حمایت از معلولین ، آیا مرد و زنی که هر دو کارمند دولتی هستند مرد می تواند از کسر ساعت کار در این قانون استفاده کند و زن استفاده نکند در حقیقت یکی از والدین از قانون استفاده کند چون در متن آمده است مرد دارای فرزند معلول به شرط فاقد همسر بودن از کسر ساعت استفاده کند و صحبتی از کسانی که هر دو نفر کارمند هستند نیامده است

پاسخ ها :

تقلیل ساعت کار کارمندان دارای فرزند معلول ساعت کار کارمند دارای فرزند معلول