مشاوره حقوقی رایگان - تعویض سیلندر سمند

سلام
من شش ماه قبل یه ماشین سمند مدل82 خریداری کردم متاسفانه سه چهار روز بعد تصادف کردم دوماه طول کشید تا ماشین رو درست کردم یک ماهی سوار بودم ماشین جام کرد بردم تعمیرگاه موتور باز کردم گفتن سیلندر ماشین تعویض شده و سیلندر زانتبا روشه هیچ نامه ای هم دال بر اینکه سیلندر تعویض شده ندارم فروشنده هم زیر بار نمیره و میگه از این قضیه اطلاعی نداره منم نمیتونم ماشین را ببرم تعویض پلاک میترسم که توقیفش کنن صاحب پلاک هم فشار میاره برا تعویض پلاک تکلیف من چیه باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است تعیین تکلیف بشود. اگر مشکل دارد معامله را فسخ کرده و ثمن پرداختی را دریافت کنید