مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت فرزند

باسلام خدمت شما بزرگواران عزیز. بنده با خانومم چندسالی میشه که جدا شدیم بصورت توافقی و حضانت پسرم رو نیز طی توافق ازم‌ گرفت چون هم از لحاظ مالی خیلی ضعیف بودمو آشنایی هم ندارم و اینکه شرایطم طوری بود که بنفع بچم میدیدم که پیش مادرش باشه ولی بعد گذشت زمان راه به راه از دهن بچه میشنیدم که مادرش اونو اذیت میکنه من هفته ای یه شبانه روز بچمو پیش خودم نگه میدارم قبلا تو یه جایی بنام دفتر مددکاری اجتماعی بچه رو تحویل میگرفتمو همونجا هم تحویل میدادم آخرین دفعه ای که نزد بنده اومد یکی دوهفته پیش بود وقتی هم اومد صحبت از عکسی کرد که تو گوشی مادرش دید اونم عکسی با شوهر خاله بنده اونم تو حالت بد که تا به مادرش گفت عکسو پاک کرد این قضیه هم پیچید تو فامیل مادرش که باید جمعه هماهنگ میکرد برای پس گرفتن‌ بچه دوسه روز اصلا هیچ تماسی نگرفت بعد اون پیام داد که بچه رو ببرم خونش تحویل بدم‌ منم چون حالوروز بچه رو دیده بودم گفتم تو این شرایط بهتره چندروزی پیشم باشه اما اون اصرار حتی بهش گفتم من نمیتونم بچه رو اونم وقتی زار میزنه و گریه میکنه رو بیارم ولی اگه تو میتونی بیا ببرش بازم قبول نکرد گوشی رو دادم به بچم‌ برگشت بهش گفت من همه چیو فهمیدم با چشای خودم دیدم نمیتونی گولم بزنی و دوست ندارم پیشت باشم مادرشم گفت مامور میارم‌ پسرم گفت اگه به زورم منو ببری من فرار میکنم. بعد از چندروز از طرف وکیلش احضاریه اومد که متنش تقریبا این بود که چندروزه من از دادن بچه به مادرش امتناع میکنم که همچین چیزی نبود و اینکه 24ساعت مهلت دارم بچه رو تحویل بدم وگرنه طبق ماده 632 فکر کنم از طریق مراجع دادگستری پیگیری خواهد کرد. احضاریه روز 5شنبه دستم رسید منم شنبه جوابشو از طریق دفتر الکترونیک قضایی دادم حتی فایل صوتیشم دارم. بچم تو این چندروزه خیلی داغون شده و تمام ترسش اینه که برگرده پیش مادرش چون میدونه چه اتفاقاتی در انتظارشه هم من هم بچم خیلی به هم وابسته هستیم از شما عزیزان عاجزانه تقاضا دارم تا راهنماییم کنین تا بتونم این مشکل و پشت سر بذارم و حضانت بچمو بگیرم اون دستو بالش بازه چون دارو ندارمو برده واسه خودش وکیل داره ولی من چون این شرایطمه کسی رو ندارم تا کمکم کنه من اهل مازندران شهر بابل هستم به جان بچه 9سالم از خجالتتون درمیام و هر طور شده جبران‌ میکنم چشاتونو خسته کردمو سرتونو هم درد آوردم امیدوارم به حق همین ماه عزیز خدا شما و خانواده محترمتون را حفظ کنه.

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
حضانت فرزند مشترک به این صورت نیست که مطلقا از شما سلب شده باشه و چون فرزندتتون نه ساله هست در واقع حضانت اصلی با شما بوده که این اختیار رو از خودتون سلب کردین ولی به معنای از دست دادن نیست .شما میتونید تحویل ندین تا دادگاه تشکیل بشه و از دادگاه تقاضا کنید فرزندتون بره پیش روانشناس و اگر آنها تایید کنند که میخواد پیش شما بمونه رای صادر میشه چون پسر هست تا 15 سالگی نمیتونه مستقلا تصمیم بگیره ولی اگر خودش چندین بار اعلام کنه نمیرم یا به 123 زنگ بزنه که من توسط مادرم اذیت میشم حتما مشکلتون حل میشه.