مشاوره حقوقی رایگان - سلام ملک مشاع قبل از خرید من و همسایه زمین من زمینی بین 28 عضو مزرعه تقسیم و هر قطعه 10/10عرض و طول پنج

سلام پسر مالک زمین شرقی من که مالک دوقطعه هستند سی سال پیش دیوار یکمتری هر دو طرف ملک 20/20م و سند داره جدیدا توسط پسرش اقدام به ساخت گاراژ کرده اما ایشان دیوار را رها و دیوار جدید ساخته دیوار دوم که بغل زمین منه و سی سانت زمین کم میاورد لذا اقدام تصرف ملک من میکند زمین 9/80سند زده و به ملک ان طرف اضافه کرده با استشهاد از شرکا قدیم میشه مشاع بودن و تقسیم به قسمتهای مساوی و حال انکسی که تصرف زیادتر از حق ماده 576و581و82 قانون مدنی اقدام کنم ضمنا پسر مالک کارشناس شهرداری هستن

پاسخ ها :

تصرف ملک همسایه تصرف ملک ملک