مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت برای لیزینگ

سلام و درود من سال 96 پنج فقره چک دادم برای ضمانت لیزینگ یک نیسان برای دامادم از نمایندگی ولی خودرو به اسم خودش، بعد الان استعلام گرفتم 4 تاش برگشت خورده تا الان ولی بانک بمن خبر نداده و هیچ کدوم از حسابامم تا الان بسته نشده،دو سالم از اخرین برگشتی میگذره ، دامادم میگه ماشینو فروخته طرفم در دسترسش نیست، من باید چه کنم برای چکام دامادم پشت گوش میندازه بی اهمیتی میکنه، منم حتی نمی تونم یک وام بگیرم؟
سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بانک برای صدور گواهی عدم پرداخت وظیفه ای به اطلاع رسانی به شما ندارد.
بعد از پرداخت وجه چک ها شما می توانید از دادماد خود شکایت کرده و مبلغ را مطالبه نمایید