مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قرار نهایی

با سلام
کسی که برای بار دوم به جرم مشروب فروشی (12لیتر) گرفته بشه و رای دادگاه یه باشد که (10 ضربه شلاق 6 ماه زندان و دو میلیون محکوم میشود) این فرد به صورت تعلیقی آزاد میشود (ولی دادگاه میگوید اگر تا یک سال کاری نکرده باشد حکم از بین میرود)

بار سوم
و 6ماه دیگر باز به همین جرم دستگیر میشود باز هم (12لیتر)
الان پیامک اومده قرار نهایی صادر شده است
به چه معناست

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

قرار نهایی اعم از مجرمیت _منع تعقیب و موقوفی تعقیب می باشد لذا دقیقا نمیشه گفت موضوع از چه قرار است ولی با توجه به توضیحات شما احتمال زیاد قرار مجرمیت است و بعدا دادگاه تعیین وقت و رسیدگی خواهد کرد