مشاوره حقوقی رایگان - کاشت مو

سلام چندوقت پیش دوستم معرفی کردم کاشت مو هشت میلیون تومان گرفتند ولی بخاطر دیابت پوستش قرمز و موها کم کم ریزش که بخاطر این یک میلیون هفتصد دادم معالجه دیابت میتونم از کلینیک فقط مبلغ معالجه را گرفت حداقل

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اگر کلینیک موظف بوده این مورد را از فرد جویا بشه و در این مورد قصور انجام داده میتوانید مطالبه وجه و خسارت کنید اما نه برای درمان دیابت برای اینکه باید اعلام می نمود که در فرد دیابتی ممکن است کاشت موفقیت آمیز نباشد