مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار بعد از گذشت مدت زمان 15روزه قانونی اعتراض

با سلام
چگونه کارفرما میتواند به رای هیات تشخیص اداره کار بعد از مهلت قانونی اعتراض کند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمی تواند شما اگر ثابت کنید بعد از موعد بوده اعتراضش را رد میکنند، اگر نکردند در دیوان رد می شود

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
پس از انقضای مدت اعتراض ، ظرف مهلت سه ماهه قابل اعتراض ذر دیوان عدالت اداری است .
موفق باشید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

پس از انقضای موعد اعتراض مهلت 3ماه اعتراض در دیوان عدالت اداری محفوظ است