مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

سلام وقت بخیر. رای هیات تشخیص برای من فقط مطالبات سال 99 هست بدون حق مرخصی و سنوات اضافه کار 11 ماه بیمه و 2.5 سال حقوق و مطالباتم رو نادیده گرفتن در حالیکه واریز قانونی انجام نشده و کارفرما هیچ سند محکمه پسندی نداره اما رای به نفع اون صادر شده و میخوام اعتراض کنم شرایط اعتراض استشهاد چجوری هست الان در همون مکان هفته ای 8 ساعت اضافه کار دارن اما در تحقیقات متوجه نشدن 25 درصد مطالباتمو در نظر گرفتن.

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، پاسخ شما راجع به ماهیت است. بنابراین بدون مطالعه پرونده ، امکان‌پاسخ در ماهیت ممکن نیست.اما بطور کلی بدانید که مطابق آئین دادرسی کار، اثبات وجود رابطه کارگر و کارفرمایی و مدت آن با کارگر، و در مقابل اثبات تادیه حقوق مزایای حین و پایان کار با کارفرماست. احتیاط کنید مهلت 15 روز اعتراض به رای تشخیص را از دست ندهید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام. در مهلت مقرر می توانید نسبت به رأی صادره اعتراض نموده و موضوع در هیات حل اختلاف کار رسیدگی می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در مهلت مقرر می توانید نسبت به رأی صادره اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به رای هیات تشخیص اعتراض کنید تا موضوع به هیات حل اختلاف ارجاع شود