مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در دوران کرونا

با عرض سلام و خسته نباشید
قرارداد ما با مستاجرمون یک هفته دیگر به اتمام می‌رسد؛ به ایشون اعلام کردم که این واحد نیاز داریم و باید ایشون تخلیه کنن. خواهرخانوم بنده پیشنهاد کاری دریافت کردن و قرار هست ما این واحد بدیم به ایشون برای اینکه اونجا مستقر بشن. الان مستاجر ما میگن تخلیه نمیکنن و شما هم برو دنبال حکم تخلیه. با توجه به اینکه واحد به نام‌ خانم‌ بنده هست و قرار هست که خواهر ایشون اونجا مستقر بشن آیا امکان گرفتن حکم تخلیه وجود داره با توجه به دستورالعمل های کرونایی؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در مصوبه ستاد کرونا آمده است چنانچه ملک مورد نیاز بستگان درجه یک باشد اما خواهر جزو بستگان درجه یک نیست.