مشاوره حقوقی رایگان - خدمت دوران احتیاط داوطلبانه است یا قانون مربوطه چیست

با سلام پدر بنده از سال 54 لغایت 56 بمدت 24 ماه خدمت سربازی را انجام داده ولی در زمان جنگ کارمند بوده و مجددا از مورخه 9/7/59 الی 9/1/60 بمدت 6 ماه دوران احتیاط سربازی خود را در پاسگاه مرزی که جنگی محسوب می شده خدمت نموده که در سال 83 نیروی انتظامی 6 ماه خدمت در جهبه های حق علیه باطل را برای ایشان تایید نموده است حالا سوال این است که آیا خدمت دوران احتیاط ایشان داوطلبانه محسوب می شود یا خیر و اینکه پاسگاه مرزی الان با بخشنامه جدید جزو مناطق جنگی نیست سوال دیگر این است که آیا گواهی حضور در جبهه برای ایشان صادر می گردد یا خیر اگر صادر می گردد 6 ماه است یا چند ماه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

دو سوم مدت اجباری داوطلبانه محاسبه می شود