مشاوره حقوقی رایگان - دوران احتیاط سربازی

با سلام
پیرو سوال قبلی ، می خواستم بدونم که پدرم پس از سربازی اجباری و در دوران احتیاط ، به جبهه رفتند و 6 ماه و 28 روز کارت ایثارگری دارند . آیا این دوران جبهه ایشون، داوطلبانه است ؟ یا باید 3/4 حساب شود ؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

داوطلبانه بایدحساب بشه

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام در صورت عدم پرداخت به اجرای احکام مراجعه و تقاضای توقیف اموال در غیر اینصورت حکم جلب سیار دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دوران احتیاط ، داوطلبانه محسوب نمیشود و فقط 3/4 مدت سابقه جبهه محاسبه خواهد شد