مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

سلام. من با یکی از همکارانم فقط با پیام و چت در ارتباط بودم. زنم پیام ها رو دیده و اسکرین شات گرفته و منو تهدید کرده که در محل کار آبروریزی می‌کند. من هم کاملا پشیمانم اما قبول نمیکنه.
1. بخاطر افشای اسرار خصوصی (جرایم رایانه ای) میتوانم از زنم شکایت کنم؟
2. اگر به محل کارم بیاید میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
شکایت همسر و ارایه ی اون به دادگاه به منزله ی افشای اسرار خصوصی نیست...
اعاده ی حیثیت تعریف دیگری داره و شامل این موضوع نمیشه...