مشاوره حقوقی رایگان - رابطه

باسلام
آقای متاهلی از فامیل دورمون تو اینستاگرام با من اشنا شد کم کم ابراز عشق کرد؛ منم تحریک حرفای اون شدم و ابراز عشق کردم "الان 3روزه"
الان از پیام های 3روزم عکس گرفته و تهدیدم کرد اگه نرم پیشش به همه فامیل و شهرمون میگه
چه کار کنم؟
دختر بدی نبودم ولی گرفتار شدم مطلقه هستم
آبروم میره؟

پاسخ ها :

تهدید به انتشار اسکرین شات در صورت عدم برقراری رابطه تهدید به انتشار اسکرین شات چت رابطه نامشروع تهدید به آبروریزی اخاذی