مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع در فضای مجازی

بنده در فضای مجازی با خانوم متاهل چت کردم اما خانومم موضوع را فهمیده و بنای ناسازکاری و جدایی را گذاشته هنوز دوران عقد هستیم و ایشون باکره هستن و از چت ها اسکرین شات کرده و انها را در فضای مجازی برای همه فرستاده و قصد ابروریزی را دارد حتی محل کار ایا با توسل به این اسکرین شات امکان گرفتن طلاق از زوج را دارد و زوج میتواند بابت بی ابرویی پخش کردن ان در فضای مجازی از زوجه شکایت و دردسر برایش ایجاد کند....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا رابطه مجازی رابطه نامشروع نیست البته بستگی به رویه شعب رسیدگی کننده دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
بله زوج می تواند شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و از طرفی زوج می تواند موضوع را انکار کند و صرف اسکرین شات دلیل بر طلاق نیست و زوجه به استناد آن نمی تواند طلاق بگیرد.