مشاوره حقوقی رایگان - معامله ی صوری

سلام خسته نباشید زوج در دادگاه مهریه ادعا میکند که ماشین رو بدلیل بدهی در شهر شیراز فروخته این در صورتی هست که ماشین دقیقا چندهفته قبل از دادخواست طلاق از طرف زوج فروش رفته و پولی به حساب ایشان واریز نشده و ماشین بعد از یکسال از فروش در شهر عسلویه مورد استفاده ی زوج هست میشه معامله رو بدلیل صوری بودن باطل کرد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه اثبات کنید که معامله به شکل صوری و به قصد فرار از پرداخت دین انجام شده است ،میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی ،ابطال معامله صوری را از دادگاه درخواست کنید و دادگاه درصورتیکه احراز کند که معامله صوری بوده و ثمنی بین طرفین رد و بدل نشده است ،معامله را ابطال خواهد کرد.
موفق باشید