مشاوره حقوقی رایگان - رسیدن ارث خانه به همسر

پدر من زمانی که در قید حیات بودند به همراه مادرم به دفتر مشاوران املاک رفته و آنجا نوشته خانه را در ازای دریافت 50 میلیون تومان به همسرم فروختم. حالا برادران دیگر عنوان می کنند که این کار به زور انجام شده و پدر ما را گول زده اید و قصد شکایت دارند. آیا کاری در دادگاه از پیش می برند؟!

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

درود
اگر مبایعه نامه معتبر باشد و در حضور شهود تنظیم شده باشه و پدر شما هم از درصحت و سلامت عقل این کار را انجام داده باشند ،ابطال معامله مقدور نیست