مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام. پدربزرگ پدری من در زمان قید حیاتش به مادربزرگم دست خط داد که پس از مرگش خانه برای مادربزرگم باشد. اما سندی به نام او نزد. خانه در روستا میباشد. اکنون مادر بزرگم میخواهد خانه را به نام یکی از پسرانش که عموی من است بزند. آیا میتواند اینکار را بکند؟ آیا فرزندان دیگر حقی ندارند؟

پاسخ ها :

مینا خدابنده

سرکار خانم مینا خدابنده :

سلام
باید محتوای اون متن را بدونم چیه تا بتونم کمکتون کنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام وصیت فقط نسبت به یک سوم اموال صحیحه و نسبت به دو سوم دیگه اگه وراث رضایت ندن باطله
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer