مشاوره حقوقی رایگان - ایا دختر بدون اجازه پدر میتواند سرکار برود؟

من پدر یک دختر27ساله هستم که مادرش4ساله فوت کرده وهیچگونه احترامی به من نمیزاره.وهیچ مسولیتی در خانه عهده دار نمیشه.ایامنکه پدرش هستم میتوانم اجازه ندهم سرکار برود تا مسئولیت خانه داری را یادش بدهم؟؟درضمن ایشان باکمک وکیل خاله اش رفتن مهریه ی مادرشان را به اجرا گذاشته.این درحالی است که من 3دونگ ازمنزلم را درحیات مادرش بنام مادرش کردم بابت مهریه که هیچ مدرکی دراین باره ندارم.ایامیتوانم.3دونگ منزلم را برگردانم؟ درضمن خاله ی دخترم دخالتهای نابجادرزندگی منو بچهام میکنه واعلام کرده من هیچ کاری انجام نمیدم چطوری میتوانم دست دخالتهای ایشان را از زندگی خودم وبچهام کوتاه کنم.ممنون میشم اگه راهنمایی وکمک به من کنید.باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص سرکار رفتن دخترتون بهتر است مشکل را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما نمی‌توانید جلوی ایشان را بگیرید اگر مهریه را پرداخت کرده‌اید می‌توانید دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما نمی‌توانید مانع کار کردن دختران شوید مگر در موارد خاص

در مورد خانه اگر شما دلیل دارید امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
همین مطلب را به دادگاه بگویید
به فرزندانت محبت کن و عشق بورز تا از دیگران محبت را گدایی نکنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مسلما دختر 27 ساله نیازی به اجازه پدر برای سرکار رفتن ندارد. هیچ تکلیفی هم در قبال کارهای خانه داری ندارد. بابت 3 دانگ منزل باید مدرک و دلیلی داشته باشید که بابت مهریه داده اید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر در این سن جهت سر کار رفتن نیاز به اجازه نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر 27 ساله فقط در مورد ازدواج است که نیاز به اجازه پدر دارد و در سایر موارد مانند شغل نیاز به اجازه پدر ندارد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نمی توانید مانع سر کار رفتن دخترتان بشوید.
برای برگرداندن خانه کاری نمی توانید انجام بدهید و اگر بابت مهریه بوده است باید این موضوع را اثبات کنید‌‌.
برای جلوگیری از دخالت ها کار حقوقی نمی توانید انجام دهید‌.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دختر 27 ساله نیازی به اجازه پدر برای سرکار رفتن ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما نمی‌توانید مانع کار کردن دختران شوید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله میتواند بهترین راه هجرت کردن ورفتن پیش مشاور روانشناس هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه قانونا با توجه به اینکه دخترتان بالای 18 سال سن دارند شما نمیتوانید مانع کار کردن ایشان شوید اما خود اینکه ایشان شاغل هستند مانع دریافت نفقه می شود
در خصوص بحث مهریه سه دونگ را نمیتوانید بازگردانید مگر تحت شرایطی خاص که بدوا باید نوع انتقال برسی شود
اما در خصوص اقدامات دخترتان در مورد مهریه مادرشان با توجه به اینکه سه دونگ منزل دارید جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست اما به صورت اقساط قابل پرداخت است آنهم به نسبت سهم دخترتان از مهریه مادرش نه کل مهریه
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

شما قبل از هر کاری با دخترتان مهربان باشید در ضمن به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

سلام
خیر جلوی کار کردن دختر رو نمیتونید بگیرید.
در مورد مهریه اگر پرداخت شده با اثبات این موضوع قضیه مهریه منتفی هست.ولی باید ثابت بشه که پرداخت شده.