مشاوره حقوقی رایگان - اجرای ماده 309 ایین دادرسی مدنی

دادنامه مورخ 98/4/7 دارای ابهام است و اداره ثبت نارمک بجهت ابهام در دادنامه اظهار میدارد باید برای دادنامه اصلاحیه صادر شود و قاضی محترم شعبه 81 مجتمع شهید صدر اظهار میدارد بعلت گذشت زمان اصلاحیه مقدور نیست در حالیکه پرونده از سال صدور دادنامه در اداره ثبت نارمک و شعبه 81 صدر در حال مکاتبه بوده و در جریان است و مضافا در ماده 309 که مورد درخواست ثبت میباشد زمان قید نشده درخواست اینجانب معلم بازنشسته بعلت کهولت سن و عدم استطاعت مالی فقط اجرای ماده 309 از دادگاه است

پاسخ ها :

اجرای ماده 309 قانون آیین دادرسی مدنی ماده 309 قانون آیین دادرسی مدنی