مشاوره حقوقی رایگان - ماده ی 309 قانون آئین دادرسی مدنی

سلام
بنده در تاریخ 98/3/9 حکم اولیه را گرفتم و بدون درخواست تجدید نظر از طرفین 20 روز بعد قطعی شد، به اجرای احکام بردم حسابها و املاکش را توقیف کردم
خوانده اعاده دادرسی داد هم در شعبه و هم در تجدید نظر استان رد شد
با دستور موقت با تودیع خسارت احتمالی از همان مالی که بازداشت دائم بوده اجرای حکم را متوقف نمودند
متاسفانه در تاریخ 99/2/2 قاضی شعبه رای اصلاحی به نفع خوانده را صادر کردند با استناد به ماده ی 309 قانون آئین دادرسی مدنی ؟؟؟؟؟؟؟
چطور یک قاضی اشکار تخلف میکند چکار کنم که خوانده رفع توقیف نکند و متواری نشود
ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه اعتقاد دارید که قاضی پرونده تخلف نموده از طریق دادگاه عالی انتظامی قضات موضوع را پیگیری نمائید و از طریق اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری موضوع را به ریاست محترم قوه قضائیه اعلام نمایید . موفق باشید