مشاوره حقوقی رایگان - دیه زورگیری 3نفره

3نفر بهم حمله کردن و همه وسایلمو بردن گوشی، شناسنامه، عابربانک و 500پوله نقد و در حد مرگ کتکم زدن چشم راستم انقدر کبود و خون مردگی داشت دیدش کم شده بود و زانوی پای راستمم ضرب دیده و میلنگیدم از 3نفر2نفر فرار کردن با کمک 2تا بسیجی یکیشونو گرفتیم الانم زندانه میخوام بدونم چقدر دیه بهم تعلق میگیره و حالا که همه مدارکمو دزدیدن میخواد دیه بده من کارت عابر ندارم به حسابه مادرم میریزن ؟ الان باید برم دادگاه چیکار کنم؟

پاسخ ها :

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام دادگاه در راي صادره ميزان ديه رو مشخص ميكنه كه مبلغ اون در اجراي احكام دقيق محاسبه ميشه،