مشاوره حقوقی رایگان - برای اعتراض به حکم دادرسی که نوشته بزه انتسابی محرز وجلب دادسرای چیکار نیازه انجام بدم

برای اعتراض به حکم دادرسی که نوشته بزه انتسابی محرز و جلب دادرسی چیکار نیازه انجام بدم مواردی که تو حکم دادسرا نوشته خیلی با واقعیات مغایرت داره چطور میتونم اعتراض کنم ؟ موضوع جرائم پزشکی هستش

پاسخ ها :

محرز بودن بزه انتسابی جلب به دادرسی