مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده مختومه فروش مال غیر

همسرم سال 9 ماشین رانا که مالک من بودم و بدون اطلاع بنده فروخته و با خریدار هیچ قولنامه و قراردادی بین طرفین قید نشده ظاهرا پول داده ماشین تحویل گرفته بنده بخاطر مشکلات زیادی که با همسرم داشتم و دارم و جز خدا کسی هم ندارم به هر شکلی کتک زدن، گوشی خرد کردن، در قفل کردن که نرم دادگاه محرومم کرد و بنده به دلیل عدم حضور پرونده ام مختومه میشه و خریدار چون دو الی سه تا وکیل داشته موفق به سند زدن شده که خریدار هم بهم نارو زد چون میخواست باهام همکاری کنه که خودش به پولش برسه و من به ماشینم ولی بعد داستان شکل دیگه ای شد و قاضی هم با گفته هایی هرسری من و از سر خودش باز کرد توان مالی ندارم وکیل بگیرم التماستون میکنم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

متاسفانه با توجه به توضیحات شما پرونده مختومه و قطعی شده و نمیتوانید ادعایی داشته باشید