مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه توسط مشاور املاک

ملکی در بنگاه املاک معامله شده با متراژ 140متر مبلغی از ثمن معامله را به فروشندگان پرداخت کردم و فردای روز بعد به شهرداری مراجعه کردم که ملک مذکور در طرح تفصیلی قرار دارد و 70متر از آن کم میشود که پس از 48ساعت فروشندگان وجوه پرداختی را مسترد نمودند اما بنگاه دار از پرداخت 2فقره وجه 5میلیون تومان بیعانه ما (خریدار) به بهانه حق کمیسیون امتناع میورزد در حالی که سهم حق کمیسیون هر نفر دو میلیون هفتصد هزار تومان میشود که جمعا پنج میلیون و چهارصد هزار تومان بوده است که متاسفانه الباقی وجه چهار میلیون و هشتصد هزار تومان را به بهانه توافق برای شیرینی بیشتر از حق کمیسیون امتناع ورزیده است
اولا- هیچ توافقی برای کمیسیون بیشتر بین ما نبوده است
ثانیا- چرا 2 تا حق کمیسیون را من پرداخت کنم ؟ در حالیکه فروشندگان مقصر در معامله بوده اند
ثالثا- رای شورای حل اختلاف حکم به بی حقی من صادر نموده است
لطفا جهت اعتراض به رای شورا راهنمایی بفرمائید
سپاسگذارم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

رای شورا را برای من در واتس اپ ارسال فرمایید