مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام خدمت کارشناسان محترم
بنده مستاجر هستم و اجاره ای نامه در بنگاه معاملاتی امضا کردم و مقرر گردید ده میلیون بیعانه و مابقی تا آخر ماه واریز کنم . به هر دلیلی مابقی مبلغ جور نشد و از موجر درخواست فسخ قرارداد کردم . الان ده تومن واریز شده است بحساب موجر . چطوری میشود وجه بیعانه پس بگیرم . در ضمن وجه کمیسیون بنگاه هم پرداخت نکرده بودم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرارداد لازم است
لکن موضوع را کدخدامنشانه فیصله دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با مالک توافق کنید اگر نشد دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر ممکن نبود بدوا جهت مطالبه وجه اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه قابلیت فسخ داره یا نه میره داخل ماهیت حقوقی باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ علی الاصول برخلاف اصل است و نیازمند اثبات است و البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت عدم برگرداندن وجه باید دادخولست مطالبه طلب دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نحوه بازپس‌گیری وجه بیعانه بستگی به شرایط مفاد قرارداد اجاره‌نامه دارد. اگر در مفاد قرارداد اجاره‌نامه به نحوه بازپس‌گیری وجوه اشاره‌ای نشده باشد می‌توانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه اقدام کنید و در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به استناد پرینت حساب و قرارداد اجاره به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید پروسه فسخ قدری پیچیده و زمانبر است و نیازمند مداخله وکیل می باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر ندادند از طریق اتحادیه بنگاه داران و یا خیانت در امانت و یا مطالبه وجه اقدام شود