مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی

باسلام، بنده با یه خانوم که قصد ازدواج داشتم تو ماشین صبحت میکردم که پلیس میرسه و مدارک ماشین و موبایل خانم را میگیرن و میگن به امنیت اخلاقی مراجعه کنید، بعد از چند روز که مراجعه کردم خانم نیومده بودن و منم فقط یه شماره ازشون داشتم که پلیس ازش گرفت، حالا سرهنگ عملیات میگن باید خانمه حتما باشه وگرنه تا دوماه دیگه ارجاع میدیم دادگاه و من موندم چیکار کنم هیچ چیزی از اون خانم ندارم که ببینم چرا نیومدن، یه موضوع دیگه هست اون خانم دروغ به من گفته بود مجردم در حالی که متاهل بود و سنش هم دروغ گفته بود اینارو وقتی فهمیدم که پلیس اومده بود از ترسش همه چی رو گفت ، میخواستم ببینم تکلیف من چیه که اطلاعی از تاهل و سن خانم نداشتم، و اینکه اگر خانم به امنیت اخلاقی نیاد چی میشه
خواهشا راهنمایی کنید،از طرفی خوب شد که از دام خانم نجاتم دادن و از طرفی میترسم بخاطر تاهل خانم مشکل برام پیش بیاد، تکلیف من که اطلاع از موضوع نداشتم چیه؟
باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

همین موضوع را بگویید که صرفا جهت امر ازدواج با وی صحبت می‌کردید و اگر از هویت وی خبر ندارند همسر موقت معرفی نمایید