مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان وکالتی

سلام یک واحد آپارتمان از کسی خریدیم سال 90 اون شخص به دلیل داشتن وام مسکن وکالتی فروخته به ما خودشم وکالتی از صاحب سند خرید حالا ما وامشو تسویه کردیم میخایم سند رو ازاد کنیم سند حالا تسویه کردیم با بانک حالا محضر گفته صاحب سند فوت کرده
حالا ما باید چی کار کنیم از کی شکایت کنیم از کسی که ازش خریدیم ملک رو یا صاحب سند ؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام به طرفیت وراث صاحب سند البته فروشنده به خود را هم خوانده قرار دهید