مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان مناطق عملیاتی که جنگی حساب نمی شوند

باسلام
پدر اینجانب در زمان جنگ از سال 61 لغایت 65 در مهاباد و ارومیه خدمت می نموده ایشان در فیش حقوقی برایشان سابقه جبهه قید شده فوق العاده ایثارگری هم می گیرند ولی متاسفانه می گویند شما نمی توانید تبدیل وضعیت شوید مهاباد و ارومیه منطقه عملیاتی است نه جنگی. لطفا راهنمایی بفرمایید. و اگر امکان دارد این مشکل ما را به گوش مقامات بالا برسانید تا حق من و امثال بنده هم ضایع نگردد.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر مناطق عملیاتی تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر تبدیل وضعیت