مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره مبایعه نامه

سلام حدود دوسال پیش من یک باب مغازه از پدرم خریداری کردم و ثمن مبایعه نامه را نقدا به ایشان پرداخت کردم و در زیر مبایعه نامه با توافق طرفین یعنی من و پدرم ذکر شد که پدرم تا زمان حیات خودش می‌تواند از آن ملک استفاده کند و خریدار تا زمان حیات پدر خود نمی‌تواند آن ملک را بفروشد یا به کسی انتقال دهد و بعد از فوت پدر می تواند آنرا به هر شخص یا اشخاصی انتقال دهد و بفروشد بعد از حدود دو ماه از تاریخ مبایعه نامه پدرم برای من شکایت کرد که من به ایشان قول داده بودم تا خرج و مخارج او را تا زمان حیات تقبل کنم اما چنین چیزی نبود آیا او می تواند مبایعه نامه را باطل کند ؟ می‌توانند بگوید که من چون اعتیاد داشتم در وضعیتی نبودم که تصمیم درستی بگیرم و حالا ملک خودم را می خواهم پس بگیرم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، بر اساس اطلاعات شما ، پدر شما با شما عقد صلح عمری یا بیع منعقد داشته که هر دو از عقود لازم هستند و فسخ یا ابطال آن به راحتی امکان پذیر نیست و فقط در صورتی که ارکان معامله عقیم یا غیر موجود بوده باشند حق فسخ یا ابطال وجود دارد و یا اینکه در مفاد قرارداد شرط فسخ برای فروشنده تقریر یافته باشد ، در غیر اینصورت امکان بر هم زدن معامله وجود ندارد