مشاوره حقوقی رایگان - فاصله خدمتی در آموزش و پرورش

سلام بنده ورودی سال 74 دانشسرای تربیت معلم هستم و در سال 74فارغ التحصیل شدم و با توجه به اینکه تعهد خدمتی داشتم به دلیل عدم ردیف استخدامی بیکار شدم و چون تعهد در آموزش و پرورش داشتم هیچ اداره ای به من کار نمی دادند و بلاتکلیف بودم و ناچار شدم در تاریخ 1376٫7٫1 به صورت سرباز معلمی مشغول شدم و در تاریخ 1377٫7٫1 به استخدام آموزش و پرورش در آمدم و در سال 87 وحدت الرویه دیوان عدالت شماره 153 برای افراد مشابه من رای فاصله خدمتی از فارغ التحصیلی تا شروع استخدام به دلیل عدم ردیف استخدامی جز سنوات خدمت محسوب شود و اداره آموزش و پرورش حکم سنوات نمیزند و میگوید چون سربازی رفتید شامل شما نمیشود در حالیکه به دیوان عدالت اداری هم شکایت کرده ام اما چند ماه میگذرد خبری از شکایت من به دیوان نشده است راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

معمولا پرونده ها ی دیوان دیر پاسخ میدهند بهترین راه اینه منتظر حکم دیوان درمورد پرونده ات باشی