مشاوره حقوقی رایگان - سابقه فاصله خدمتی

سلام بنده سال1370دانشکده فنی فرهنگیان باعنوان معلم فنی مشغول به تحصیل شدم بعداز5ترم فارتحصیل شدم البته معلم فنی 5ترم هست بعد به دلیل نداشتن نیاز دو سال بلاتکلیف بودم سپس مشغول به کار شدم الان اولا دو سال بیکاری محاسبه شده درسابقه اما اداره میگوید کاردانی4 ترم است ولی معلم فنی به دلیل واحدهای روانشناسی وکلاس داری 5ترم میشود چرا اداره ان یک ترم را مانند ان دوسال محاسبه نمیکند درسابقه ما؟درصورتی که ان دوسال هیچ حقوق وبیمه ای برای مادرنظرنگرفته اند

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام. از طریق طرح شکایت در دیوان عدلت اداری موضوع را پیشگیری کنید . اگر دلیل کافی داشته باشید
کارشناسی را بایستی لحاظ نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید