مشاوره حقوقی رایگان - سابقه خدمت نیروهای شرکتی شاغل در دستگاهای اجرایی برای افزوده شدن به حداکثر سن استخدام

باسلام
آیا قانون اصلاح حداکثر سن داوطلبان استخدام (مصوب 22/2/1371 مجلس شورای اسلامی) که در دفترچه راهنمایی استخدام نیز تحت عنوان تبصره ای شامل داوطلبانی که به صورت غیر رسمی و تمام وقت در دستگاه‌های موضوع این قانون از تاریخ 1357.11.22 به خدمت اشتغال داشته‌اند به‌ میزان مدت خدمت غیر رسمی آنها شامل نیروهای شرکتی شاغل در دستگاهای اجرایی نمی شود.؟

پاسخ ها :

سابقه خدمت نیروهای شرکتی شاغل در دستگاهای اجرایی برای افزوده شدن به حداکثر سن استخدام حداکثر سن استخدام