مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر سن استخدام

سلام. پیرو آگهی استخدامی اجرایی دهم حداکثر سن قید شده در دفترچه چهل سال تمام است که ملاک آن هم تاریخ شروع ثبت نام آزمون یعنی 23فروردین 1402 میباشد
سازمان برگزارکننده تاریخی در دفترچه قید نکرده ولی هنگام مراجعه به سازمان متولدین 62 به بعد مشمول دعوت به مصاحبه شدند و گروه زیادی از متولدین 61 رد شدند
با استناد به نظریه مشورتی قوه قضاییه مورخ 92/6/2
منظور از چهل سال تمام، چهل سال و یازده ماه و 29 روز است و تمام بودن یک سن در قانون تعریف شده است مثل 18 سال تمام برای گواهینامه رانندگی
آیا من میتونم به نظریه مشورتی استناد کنم ؟
حالا میخوام بدونم حرف من درسته و سازمان باید اسم من رو برای مصاحبه رد کنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
در آزمون هم رتبه اول شدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بستگی به آگهی استخدام دارد…