مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید منزل

سلام ما یک منزل رو مرداد سال گذشته پیش خرید کردیم به صورت قولنامه ای از بنگاه. قرار بود تا 30 ابان به ما تحویل دهند. اما الان که 9 اردیبهشت است هنوز تحویل داده نشده است. بابت هر روز تاخیر هم 50 هزار تومان قید شده است. حالا ما چگونه می توانیم از صحت قولنامه و اعتبار ان مطمئن شویم و برای گرفتن خسارت باید چه راه قانونی انجام دهیم؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

مورد شما نیاز به مشاوره کامل و دقیق دارد با شماره 09125879573 تماس بگیرید