مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد پيش خرید واحد

سلام وکلای نازنین❤ بنده پيش خرید واحد کردم نزدیک2سال از تحویل واحد گذشته
سازنده با مالک مشکل خورده. ما خریداران
زندگی مون رو هواست وکیل گرفتم 6ماه پيش پرونده رفته تجدیدنظر.فقط پرسش اصلی بنده اینه که خسارت دیر کرده‌ام پیش روزی 50تومن هستش.آیا دادگاه به نرخ امروز باورم الان برام
تعیین خسارت میکنه یا همون مبلغ3سال قبل که50تومن روزی ارزشی نداره.من الان به همین خاطر دیرکردواحد ماشینتون کرایه میدم.باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت همان پنجاه هزار تومان در روز قابل مطالبه است