مشاوره حقوقی رایگان - خرید دام

سلام و خسته نباشید
من گاوداری دارم در خوزستان
از طریق یکی از دوستانم قرار شد تعدادی گاو از قم خریداری کنم و من هم بدون قرارداد و با اطمینانی که به ایشان داشتم مبلغ صد و پنجاه میلیون به ایشان (البته ش حساب مادرش را داد) واریز کردم الان بعد از 8 ماه امروز و فردا میکند نه دام و نه پول را میدهد
فقط پیامکهایی که با هم راجع به خرید و پول بهم داده دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد پیامکها وفیش واریزی میتوانیددرصورت عدم انجام تعهدات دادخواست استرداد وجوه واریزی را علیه شخص ایشان ومادرشان مطرح و پیگیری نمایید