مشاوره حقوقی رایگان - ادعا شرف از مدیر ساختمان

ما سه واحد در یک ساختمان داریم یکسالی در این ساختمان نبودیم 1ماهی میشود برگشتیم . از روزی که اومدیم همسایه ها تا 3شب مهمانی همراه با مشروبات که در پارکینگ شروع به حرف های ناشایست و روابط دارند و صدا موزیک و جیغ مهمان هایشان اسایش ما را گرفت. ما به مدیر ساختمان گفتیم اما چون خودش یکی از کسانی است که مرتب مهمانی میگیرد با بددهنی جواب دادن و گفتن کسی حق نداره اعتراضی کند حالا از این موضوع گذشت
الان بنده ماشینمو در قسمت مشاع حیاط میزارم تا اهالی دیگه راحت پارک کنند چون پارکینگ بنده راه همه را میبنده این اقا در گروه ساختمان همسایه ها را بر علیه بنده میکنند گفتند هر کسی باید در جای خود پارک کند من هم جای خودم پارک کردم
یکی از همسایه ها در گروه گفت 6 صبح میخواست بره سرکار نشد . هیچ کس زنگ مارو نزد که ماشین و جابجا کنم
این اقا در گروهی که همه هستند میگه زنگ میزدی 110 بیاد گوششو بپیشه بندازتش بیرون
فرهنگ اپارتمان نشینی ندارند این خانواده و ... در تمامی حرفاشون به بنده و خانواده ام توهین میکنند و ابرو مارو در ساختمان برده اند حتی مستاجرین بنده نسبت به بنده گارد گرفتند. من اصلا در گروه به این اقا حرفی نزدم
الان میخواستم بدونم میتونم از این شخص بابت بردن ابرو بنده و اینکه به همسایگان میگوید به 110 زنگ بزنید شکایت کنید بابت اینکه ان ها را بر علیه من میکند شکایت کنم ؟ مدرک بنده فقط همان پیامک ها است. چون همسایه ها بخاطر جشن هاشون با اون اقا خوب هستند.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام، صرف تحریک به تماس با 110 مصداق توهین نیست، اما شما در صورت سلب آسایش و سر و صدای نامتعارف با پلیس تماس بگیرید و گزارش تهیه نمایید، در صورت لزوم شکایت نمایید.شما حقوق خود را درجهت استیفای پارکینگ واگذار ننمایید، تجربه نشان داده، دیگران خود را محق تر میدانند.