مشاوره حقوقی رایگان - چه کسی وجاهت قانونی برای ارسال اظهارنامه مطالبه شارژ مجتمع را دارد

سلام
ضمن عرض تشکر از ایجاد این فضای مجازی جهت حل مشکلات مردم سوال بنده این است که چه شخصی اجازه مطالبه وجه شارژ مجتمع مسکونی از طریق ارسال اظهارنامه را دارد و آیا در محل امضاء میتواند فقط نام شخص حقیقی خود را به عنوان اظهار کننده اعلام نماید یا اینکه باید سمت خود را نیز به عنوان مطالبه کننده رسما اعلام نماید؟ در صورتی که فقط نام حقیقی درج شده در پاسخ اظهارنامه طبق چه ماده قانونی میتوان اظهارنامه را باطل کرد؟
متشکرم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
هیات مدیره ساختمان حق ارسال اظهارنامه رسمی مبنی بر پرداخت حق شارژ ساختمان را دارند ، البته ارسال کننده اظهارنامه ،هیات مدیره ساختمان است اشخاص به عنوان اعضای هیات مدیره ساختمان ،اظهارنامه را امضاء میکنند .
موفق باشید