مشاوره حقوقی رایگان - پاگرد در ساختمان

سلام. ما در طبقه 4 ساختمان 4 طبقه زندگی میکنیم. طبقه های (1_2_3) در حیاط دارای انباری سر پوشیده هستند اما طبقه 4 خیر و ما هم لوازم انباری را در پاگرد راه پله ( به طوری که مزاحمتی برای رفت و آمد ایجاد نشود قرار دادیم)
حالا همسایه یکی از واحد ها (طبقه اول) که علاوه بر انباری خود فضای پارکینگ خود را هم مملوع از لوازم کرده ادعا بر عمومی بودن فضای (پاگرد آخر) راه پله دارد این بخش چنین ادعایی صحیح است؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام بستگی به سند ملک دارد، اما اصولا پاگرد پله جزء مشاعات است مضافاً اینکه هیچ کس نمی‌تواند اعمال حق خود را وسیله اضرار به غیر قرار دهد

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

براساس تعریفی که درماده2قانون تملک اپارتمانها امده راه پله جزء مشاعات ساختمان می باشد.مشاعات در ساختمان به قسمت‌هایی از آن گفته می‌شود که متعلق به اکثریت ساکنین ساختمان است و هیچ‌کسی حق انحصاری برای تملک آن‌ها را ندارد. مگر با رضایت عموم.