مشاوره حقوقی رایگان - استفاده شخصی از پاگرد آپارتمان

با سلام و احترام.
بنده در یک ساختمان 4 طبقه تک واحدی ساکن هستم که طبقه ما از ورودی 7-8 تا پله میخوره رو به پایین ( زیر همکف ) ساختمان فاقد آسانسور، انباری و پارکینگ است. در پاگرد جلوی واحد ما فضای کوچکی در حدود 1 متر مربع است. سوال بنده این است که با توجه به این که کلا برای ورود به واحد ما از فضای راه پله سایر واحد ها استفاده نمی شود آیا پاگرد و فضای مذکور همچنان جز مشاع است و آیا برای واحد ما به شکل قانونی قابلیت استفاده دارد؟

سپاس بیکران

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام جز مشاعات محسوب می شود مگر اینکه در سند ملکی شما استفاده اختصاصی درج شده باشد

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

در آپارتمان بجز فضای داخلی بقیه فضا مشاع هست