مشاوره حقوقی رایگان - استفاده اختصاصی از پاگرد

سلام
دریک ساختمان دواحده زندگی میکنیم مالک طبقه دوم ازمن که درطبقه اول شکایت کرده که ازپاگرد استفاده شخصی میکنم حال اینکه خودش از پاگرد طبقه دوم این کار رو انجام میده چاره چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه استفاده از مشاعات منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود پاگرد طبقه اول مشاع است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید کارشناس بیاید ببیند و هردو باید جمع کنید یا هردو استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه یا اینکه فیلم و عکس بگیرید و در دادگاه ارائه دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مسالمت‌آمیز موضوع را حل کنید اگر برطرف نشد ابتدا با طرح یک اظهارنامه و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارشناسی خواهد شد و میتوانید دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است درخواست تامین دلیل نمایید تا موضوع کارشناسی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

استفاده از تمامی مشاعات برای تمامی ساکنین مشترک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام استفاده از قسمت های مشاع نیازمند رضایت تمام مالکین است  هر دو طرف می توانید عدم استفاده طرف دیگر را از دادگاه بخواهید