مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن دختر از خوانواده

سلام. من دختر هستم که چند ماه دیگر به سن قانونی میرسم و پدر من 7 سالی هست که فوت شده است و با مادرم زندگی میکنم و یک برادر دارم.
مادرم زنی بددهن است ک من و برادرم را از زمان کودکی مورد آزار و اذیت جسمی و روحی قرار داده است به طوری که از 11 سالگی افسردگی گرفتم و الان هم 3 سالی هست که میگرن عصبی گرفتم و در خانه حق هیچ کاری ندارم. حق بیرون رفتم و کار کردن ندارم. من حتی حق داشتن دوست ندارم و تمام مدت در اتاق هستم . چندین بار از دست او خودزنی کردم.
پدرم یک نظامی بوده که بعد مرگ او حق بازنشستگی اش به طور مساوی به ما میرسد اما حق دست زدن به آن را نداریم و مادرم نمیگذارد. من میخواستم بدونم بعد از سن قانونی میتونم ازشون جدا بشوم و شکایت کنم که اموال من و سهم من از مزایای بازنشستگی پدرم به من برسد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله شما میتونید از نزدیکان بخوایید قیم شما شوند و اداره امور مالی شما را بعهده بگیرند