مشاوره حقوقی رایگان - رفتن از خانه

من دختری 27 ساله هستم ..اوضاع خونه بسیار بد است از بچگی به یاد دارم همیشه خونه ما دعوا بوده و بابا دست بزن داشته و همه چیو میشکسته تو بچگی خواهرو مادرمو خیلی میزد . خواهرم سریع ازدواج کرد و همیشه پشیمون بوده چرا ازدواج کرد ...پدرم نه محبت پدرانه کرد نه حتی یکبار مارو به مسافرت بود نه از نظر مالی حمایت کرد من از 18 سالگی رفتم سرکار و بخاطر فقر مالی تن به کارایی مثل نیرو خدماتی شدن دادم خیلی برام زجر اورد بود ولی بالاخره با بدبختی دانشگامو یواشکی ادامه دادم و الان ارتقای شلوغی گرفتم خداروشکر ...
چندوقت پیش بخاطر یک ساعت دیر اومدن خونه پدرم منو زد به همراه برادرم و همسایه ها زنگ زدن به پلیس تا تونستم مارو جدا کنن این سومین باری بود ک پدرم حمله ور شد به من دفه پیش بهش گفتم یکبار دیگه دست بلند کنی روم میرم از این خانه...برادرمم بخاطر مشکل اعصاب ادامه تحصیل نداده و همش تو محل درحال دعوا کردن و دیه دادن به بقیه هستیم ...
من میخام جدا شم و واقعا مشتاق هستم به هیچ وجه نمیخام ازدواج کنم از این ورم خواهرم بهم میگه اگر جدا بشی بابا ..مامانو اذیت میکنه و همه جارو بهم میریزه از نظر حقوقی میتونه به زور برم گردونه یا مشکل ساز بشه برام؟؟؟؟؟؟یکبارم پدرم زنگ زد شرکت و منو تهدید کرد .از دعوای اخر بین من و پدرم خونه خواهرمم هست که میشه حدود 3 ماه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام دخترم آفرین به همتت که با این وضعیت هم کار کردی و هم درس خوندی و هم ارتقا شغلی پیدا کردی مرحبا ، ذوق کردم.
اما اگر بتوانی در یک محل مناسب و دریک ساختمان مناسب یک آپارتمان 50 متری اجاره کنی و بتوانی اجاره بدهی و خرج زندگی خودت را بدهی، از نظر قانونی هیچ مشکلی نداری و پدرت هم نمی تواند از نر قانونی کاری بکند و در این صورت می توانی مادرت را هم نزد خودت بیاری تا پدرت قدر شما را درک کند.
البته اگر پدرت در آمد دارد و به شما کمک نمی‌کند حق دارید اگر نه باید کمکش کنید.
خدا کمکت کند و موفق باشی دختر با غیرت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از هجده سالگی شما رشید محسوب میشوید و می توانید مستقل زندگی کنید.با اورژانس اجتماعی 123تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر شما می‌توانید قانونا مستقل باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیر هستید اما استقلال درامد شغل و سرمایه میخواهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. منعی برای زندگی مستقل ندارید .
در ضمن اگر اذیت وآزار و شما را مورد ضرب وجرح قرار می دهد می توانید شکایت کیفری نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بابت ضرب وجرح ها شکایت میتوانیدبکنید
پدرحق تعیین تکلیف برای محل زندگی شمانداردحتی با اجازه دادگاه میتوانی ازدواج کنی
بابت تهدیدها شکایت میتوان کرداگرامکان مالی داری مادر راهم باخودت ببر

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید مستقل شوید وکسی نمی‌تواند ایجاد مزاحمت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانونی شما می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود.
فقط برای زندگی مستقل باید محلی برای سکونت داشته باشید تا مشکلی پیش نیاد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید جدا و مستقل زندگی کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

باسلام. اگر ایجاد مزاحمت دارند ویا تهدی وضرب شتم می کنند مراتب را به کلانتری محل گزارش کنید تا ایشان را بخواهند و موارد قانونط را به ایشان گوشزد کنند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ قانونی پدرتان حق چنین کارهایی را ندارد و می توانید مستقل زندگی کنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت اختیار کردن منزل مستقل با توجه به 27 ساله بودنتان ، جرمی متوجه شما نیست.

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
شما به سن قانونی رسیده و حق تصمیم گیری دارید
منعی در قانون نمی باشد
و ولایت ایشان فقط در امر ازدواج می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه نیاز به بررسی بیشتر دارد و برای این کار لازم که گفتگوی متقابل و علاوه بر آن بررسی تمامی اسناد و مدارک صورت پذیرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما می توانید به صورت مستقل زندگی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و راهنمایی شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال تنها نیست و چندین بعد دارد که باید هر کدام از ابعاد آنها را بررسی کرد و سپس نظر قطعی داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با همکار محترم جناب کشاورز موافقم

می توانید با اورژانس اجتماعی 123 هم تماس بگیرید