مشاوره حقوقی رایگان - ارث پسر از مادر

سلام.من متولد 1370 هستم و پسر هستم. از دو سالگی مادربزرگم من رو بزرگ کرده است. البته نه طوری که مثل بقیه در رفاه باشم. غذا و جای خواب و تازه باعث شد درس های من هم ضعیف شود. پدربزرگم سال 1387 عمرشون رو به شما دادند و پدرم هم سال 94 عمرشون رو به شما دادند. اون موقع پدربزرگم همه جا میگفت 500 متر زمین برای او خریدم. (البته نفهمیدم این زمین رو از کی و کجا قولنامه کرده چون بعد از طلاق زن دایی من به من گفتن شکایت کرده است و اون زمین هم ارثی هست. حالا سوال بخش اول من این هست که چطور بفهمم این زمین رو پدربزرگم به نام من قولنامه کرده است و بعد ها آیا این ها جعل کردند یا قایم کردند؟
پدرم و مادرم 50 به 50 حق خونه داشتند ( سهم) بعد از طلاق پدرم در طلاق نامه نوشته نصف خانه خود را ( به نظرم نصف اون 50 تا یعنی 25 درصد کل خونه رو) به عنوان نفقه و مهریه و جهیزیه اش و همراه حضانت بچه ها به مادرم داده است. حالا از مادرم چیزی به من میرسد؟ از اون 25 درصد که تحت عنوان نفقه بچه ها هست منظورم هست؟ اون 25 درصد هم چیزی تحت عنوان ارث میرسد؟

پاسخ ها :

محدثه افشار

محدثه افشار :

بله صددرصد از مادر به شما ارث ميرسد در واقع از هر چيزي كه به نام مادر شما بوده براي شما هم به ارث ميرسد.