مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از گرفتن گواهینامه

سلام، خسته نباشید. من چند سال پیش برای آیین نامه ثبت نام کردم و امتحان دادم رد شدم. حالا میخواهم از اون جا پرونده ام رو بگیرم که کلا در اسم من در سیستمشون نباشد. یک نفر هست که میگوید گواهینامه از او بخرم ولی چون اسم من در سیستم آموزشگاه دیگر هست، نتونست کاری کند. شما راه حلی دارید؟

پاسخ ها :

انصراف از گرفتن گواهینامه رانندگی پرونده گواهینامه گواهینامه