مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با مرد متاهل

باسلام. بنده با آقایی متاهل به مدت یک ماه به صورت پیامکی و گاهی تلفنی در ارتباط بودم و این آقا مدعی بودند که در حال طلاق گرفتن هستند. خانم این آقا متوجه شدند و از من به جرم مزاحمت تلفنی و رابطه نامشروع شکایت کردند و مدعی شدند که پیامک های بین من و شوهرشون رو دارند. الان با شوهرشون زندگی میکنند. میخواستم بدونم جرم من چی میشود؟ چون این آقا به من دروغ گفتند و وعده ازدواج دادند. ممکن هست در صورت اثبات شوهر این خانوم هم مجازات بشوند؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام در صورت اثبات هردو شما ممکن است به شلاق یا جزای نقدی محکوم شوید. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir