مشاوره حقوقی رایگان - زمین پشت قباله

با سلام. قطعه زمین کشاوری 10 سال پیش توسط پدرشوهر به عروس خانواده به عنوان قباله و به صورت محضری داده شده است. در سند ازدواج هم آمده است و بند ازدواج هم محضری شده است. بعد از 5 سال پدر شوهر فوت کرده و بعد از مرگ متوجه شده اند که زمین معرفی شده با سند به نام شده، یکی نیست و زمین در تصرف عروس خواهانی دارد. آیا عروس میتواند از وراث شکایت کرده و طلب زمینی را کند که سند او به نام او است. اگر می شود چگونه؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

باتوجه به فوت ان مرحوم شکایت کیفری متصور نییت اما نسبت به وراث و اموال متوفی دادخواست حقوقی قابل طرح است

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

درود بر شما مضمون نامه اداره ثبت چیست پرسش شما مبهم است